Conte odabrao početnu postavu, navijači okom traže Eriksena

Inter dočekuje Fiorentinu

Conte odabrao početnu postavu, navijači okom traže Eriksena

Trener Intera Antonio Conte odabrao je početnu postavu za susret četvrtfinala Kupa Italije prortiv Fiorentine. 

Bit će ovo vrlo zanimljiva utakmica u kojoj svi očekuju da vide debi drugog najplaćenijeg igrača Serije A Christiana Eriksena.

On je prije nekoliko dana i zvanično stigao u Inter, ali trener Conte ga je u susretu protiv Fiorentine ipak ostavio na klupi.

Ipak, bez obzira na to sastav Intera izgleda fantastično jer je u njemu ponovo i Alexis Sanchez koji je u nekoliko proteklih mjeseci imao problema sa povredom.

Sastav Intera: Handanović, Godin, Ranocchia, Bastoni, Candreva, Vecino, Barella, Young, Alexis Sanchez, Lukaku, Lautaro Martinez.

Sastav Fiorentine: Terracciano, Badelj, Benassi, Ceccherini, Chiesa, Cutrone, Dalbert, Lirola, Milenković, Pulgar.

Utakmica počinje od 20.45 sati, a bolji iz ovog meča igrat će u polufinalu protiv Napolija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti