Conte odgovorom zbunio novinara

Pitali ga o transferu Mosesa u Barcelonu

Conte odgovorom zbunio novinara

Italijanski stručnjak Antonio Conte postao je veoma zanimljiv na konferencijama za novinare.

Conte je očito spreman došao na Otok jer je svjestan kako su engleski novinari 'premazani' svim bojama, a tome svjedoči i posljednja konferencija za novinare.

Jedan novinar upitao je Contea šta misli o špekulacijama oko transfera Mosesa u Barcelonu, a Conte je odgovorio:

"Bitno je da se skoncentrišemo na budućnost. Da igramo meč po meč. Ide nam dobro, ali moramo ići meč po meč. Želim misliti na ono što je važno trenutno", rekao je Conte.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Moses sjajan ove sezone, a da su se u posljednje vrijeme pojavile špekulacije da će Barcelona krenuti da ga dovede u januarskom prelaznom roku, ali teško je vjerovato da će ga Conte pustiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi