Conte bez dlake na jeziku prema novinarki: Razmislite prije nego što postavite pitanje

Nakon ispadanja iz Lige prvaka

Conte bez dlake na jeziku prema novinarki: Razmislite prije nego što postavite pitanje

Esmer Oštraković

Nakon što sinoć nisu ostvarili potrebnu pobjedu, ekipa Intera eliminisana je iz Lige prvaka.

Conte je i ovaj poraz podnio jako teško, ali su ga posebno iritirala pitanja novinara.

"Ekipa je dala sve od sebe i nevjerovatno je da nismo zabili gol. Dominirali smo, ali je njihov golman bio najbolji igrač na terenu. Moramo napraviti analizu, ali nakon ovog ispadanja moramo biti razočarani. Mislim da odlučnost nije izostala. Jednostavno nismo uspjeli postići gol, a bez toga ne možete pobjediti.

Nakon toga odgovorio je i na pitanje koje ga je pomalo provociralo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Naš protivnik igra dosta bolje. Dobili smo ih prije nekoliko mjeseci sa 5:0 i baš zato su promjenili svoju taktiku. Razmislite prije nego što postaviti pitanje", završio je Conte.

Top Komentari

Alpasinacxx
Tom istom Sahtaru je Borussia M.zabila u dvije utakmice 10 komada, dok je Inter obje igrao 0:0. Inter je obje zijanio od Reala, Šahtar obje pobijedio Reala. Tako da zasluženo 4.mjesto u grupi.
5 0
user1583752673
Ako sad ne bude pakovao kofere ne znam
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi