Conte: Stigla je ponuda za Begovića, razmotrit ćemo je

Menadžer Chelseaja potvrdio

Conte: Stigla je ponuda za Begovića, razmotrit ćemo je

Edmir Škorić

Menadžer Chelseaja Antonio Conte potvrdio je kako je u klub stigla ponuda za Asmira Begovića.

Begović je na meti engleskih klubova, a Conte je potvrdio da na Stamford Bridge stigla ponuda za bh. reprezentativnog golmana. Prema svemu sudeći, ona je stigla od Bournemoutha, koji već neko vrijeme prati rezervnog golmana Plavaca.

"Prije svega, Asmir je važan igrač na terenu i izvan njega. On zna za tu ponudu, ali želimo da pronađemo pravo rješenje za njega, za klub i za mene", rekao je Conte, pa je dodao:

"Važno je da nađemo najbolje rješenje. Postoji jedna ponuda, ali klub mora razmotriti sve opcije. Moramo malo sačekati".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Begović nije branio na golu Chelseaja u Premier ligi ove sezone, ali je tri puta dobio šansu na golu, dva puta u Liga kupu i jednom u FA Kupu.  Nedavno se povezivao i sa Manchester Cityjem, a svakako da je Asmirov plan da ode u klub gdje će redovno braniti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi