Conte: Vidjet ćete drugačiji Juventus u odnosu na Minhen

Trener Juventusa pred duel sa Bayernom

Conte: Vidjet ćete drugačiji Juventus u odnosu na Minhen

Antonio Conte je uvjeren da će njegova ekipa smoći snage da nadoknadi dva gola zaostatka iz Minhena. 

"Igrat ćemo protiv zaista jake ekipe. Morat ćemo igrati smirenije i imati veliku želju da ostvarimo trijumf. Moramo igrati drugačije u odnosu na utakmicu u Minhenu," rekao je Conte i dodao: 

 

"Prva utakmica je potvrdila ono što smo već ranije znali, a to je da je Bayern veoma jak. Svjesni smo da su oni veliki favoriti za osvajanje. Svih ovih godina radili su na tome da dođu do ovog levela. Dva finala Lige prvaka, svjedoče tome," riječi su Contea. 

 

Conte vjeruje kako razlika između dva tima ipak nije prevelika, iako je Bayern ispred Juventusa. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Uvjeren sam da razlika između dva tima nije prevelika, kako je izgledalo u prvom susretu. Želimo odigrati mnogo bolje u odnosu na susret u Njemačkoj. Moji igrači žele da pokažu ono što nisu u Minhenu," rekao je Conte.  

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti