Conteova era u Tottenhamu je počela: Nakon 40 minuta pet golova

Spursi vode protiv Vitessea s 3:2

Conteova era u Tottenhamu je počela: Nakon 40 minuta pet golova

E. Škorić

Antonio Conte je stigao u Tottenham i evidentne su promjene u igri Spursa.

Tottenham je večeras ugostio Vitesse u meču 4. kola Evropske lige u Londonu i ima vodstvo od 3:2. Bilo je i 3:0, ali su gosti preko Rasmussena i  Bera smanjili.

Upravo je Rasmussen postigao autogol za 3:0 vodstvo Spursa, a prethodno su strijelci za domaće bili Son i Lucas na asistenciju Kanea.

Conte nije na klupi jer još nije dobio radnu dozvolu, ali jasno je da je ovom utakmicom počela njegova era u Londonu i da je upravo on birao večerašnji sastav i formaciju.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Rano je da se donose neke prognoze ili zaključci, ali zaista sjajan početak italijanskog stručnjaka na klupi Tottenhama.

Top Komentari

Torres9
Čuj nije na klupi ,nego gdje je ,ova vam J e b e m nepismenog
0 1
Benz
Hahaha.. eto donio carobni stapic i rijesio sve probleme u ekipi..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi