Adis jedini preživio nesreću

Ćoralić: Prijatelji mi i danas jednako fale kao i prvog dana

Adis Ćoralić preživio je jednu od najtragičnijih nesreća u noći nakon pobjede nad Litvanijom u Kaunasu.

Adis se sa svojim prijateljima vraćao iz Kaunasa gdje je naša reprezentaicja slavila protiv Litvanije historijsku pobjedu za plasman na Svjetsko prvenstvo. Nažalost, dogodila se velika tragedija 150 kilometara od Varšave (Poljska), pa su trojica navijača preminuli u saobraćajnoj nesreći.

Naš sagovornik je uspio da preživi i nakon dugo vremena govorio je o toj nesretnoj oktobarskoj noći.

"Svaki dan mi je jako težak. Ti drugovi mi fale kao i prvog dana. Oni su baš voljeli ovu reprezentaciju i žrtvovali su se zbog nje", kazao nam je Adis.

"I dalje idem uz reprezentaciju. Ostajem najveći navijač. Zbog preminulih prijatelja nastavljam tradiciju i volim ovu reprezentaciju još više. Imam puno povjerenje u novog selektora i novi stručni štab. Ako Bog da, oni će nas odvesti na EP", dodao je Adis.

"Reprezentacija ima kvalitet, ima želju i sigurno će se plasirati na EP", isitče naš sagovornik, koji je još dodao da će do 2.000 navijača bodriti Zmajeve večeras.

"Bez obzira gdje igraju Zmajevi, mi smo uvijek tu", rekao je Adis na kraju razgovora za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.