Pomoćni trener Širokog Brijega

Ćorić: Hvala publici i igračima, sada idemo slaviti

E. Škorić

Spretniji i sretniji su igrači Širokog Brijega bili prilikom izvođenja penala, pa su osvojili Kup BiH.

U 65. minuti je Amer Bekić s penala pogodio za vodstvo Sarajeva, a kako je ostalo 1:0, pristupilo se penalima, da bi na kraju Širokobriježani osvojili treći trofej Kupa BiH.

"Veliki je ulog bio u igri i očigledno se to osjetilo kod naših igrača svih 90 minuta. Na našu sreću, donijeli smo trofej. Hvala publici, hvala igračima i sada idemo slaviti", poručio je Denis Ćorić, pomoćni trener tima s Pecare.

U Širokom Brijegu će slaviti narednih sati i dana, svjesni da će igrati Evropu iako su bili smješteni u Ligu za opstanak. Svakako veliki uspjeh za ovaj nogometni klub.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi