Ćorić: I sreću treba zaslužiti

Trener Širokog nakon Želje

Ćorić: I sreću treba zaslužiti

Midhat Šljivak

Trener Širokog Denis Ćorić prezadovoljan je nakon pobjede njegovog tima nad Željezničarom.

Iako je Željo bio bolji rival, na kraju je Široki slavio i to s minimalnih 1:0. 

Ćorić je prezadovoljan onim što je njegov tim pokazao u jučerašnjem meču.

"Svaka čast mojim momcima, kapa im do poda. Pokazali su da znaju igrati nogomet. Ovo je velika pobjeda. Navijači su danas bili naš 12. igrač, iako je Željo bio puno svježiji. Imali smo sreće, pogodili su dvije prečke, ali i sreću treba zaslužiti. Uspjeli smo postići gol, a u nastavku smo igrali jako i možda smo zasluženo slavili. Nama pobjeda puno znači u borbi za plasman u Ligu 6", rekao je Ćorić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi