Ćorić napustio Pecaru: Zadovoljstvo je bilo nositi plavo-bijeli dres

Istekao mu ugovor

Ćorić napustio Pecaru: Zadovoljstvo je bilo nositi plavo-bijeli dres

Josip Ćorić u narednoj sezoni neće nastupati za Široki Brijeg.

Nekadašnjem mladom reprezentativcu naše zemlje je istekao ugovor sa Širokim Brijegom, a kako se s klupskim rukovodstvom nije dogovorio oko nastavka saradnje, napustio je Pecaru.

"O sezoni provedenoj u Širokom Brijegu mogu reći samo sve najbolje, kako o samom klubu, tako i o gradu i njegovim stanovnicima. Na poseban se način zahvaljujem upravi, stručnom štabu i svojim dojučerašnjim suigračima te svim navijačima", kazao je Ćorić za klupsku stranicu, te dodao:

"Uživao sam na Pecari, zadovoljstvo je bilo nositi plavo-bijeli dres. Osobno mislim kako smo mogli puno više da su nas povrede zaobišle, ali eto, ako ništa, ponovno smo izborili Evropu", poručio je Ćorić koji je u dresu Širokog Brijega odigrao 24 utakmica, postigao četiri pogotka i upisao tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Širokog Brijega su također saopštili kako će plavi-bijeli tokom pripremnog perioda, prije početka prvog meča u kvalifikacijama za Evropsku ligu, odigrati dvije prijateljske utakmice. Prva provjera je zakazana za 22. juni protiv GOŠK-a, dok će sedam dana kasnije izabranici Borisa Pavića odmjeriti snage protiv Željezničara.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi