Ćorić: Srećom imamo Wagnera

Trener Širokog Brijega

Ćorić: Srećom imamo Wagnera

M. Maksimović

Čelik koji je sinoć u Široki Brijeg došao s ciljem da sa kvalitetnim defanzivnim blokom otkine makar bod ili čak napadne i sva tri nije izdržao do kraja. 

Tim Nedima Jusufbegovića dijelilo je svega osam minuta, ali je na kraju pogodio Wagner i domaćinu donio još jedan trijufm.

“Znao sam da će utakmici biti teška. Čelik je danas ozbiljniji tim nego ranije. Kolega Jusufbegović je sve to lijepo posložio i oni sun am kvalitetno parirali. U provom poluvremenu smo kreirali tri, četiri odlične prilike, ali je izostala realizacija, da bi u nastavku težak teren učinio svoje. Igračima sam tokom pauze rekao da ostanu strpljivi i da će prilika ponovo doći. Sreća je pa imamo fudbalskog majstora kakav je Wagner”, rekao je Ćorić, uz čestitke Čeliku na kvalitetnom otporu.

“Želim im od srca da pobjegnu iz opasne zone i da prebrode ovu krizu rezultata”, dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg će nakon niza uspješnih rezultata u narednom kolu gostovati u Krupi na Vrbasu u još jednom derbiju.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi