Ćorluka riješio pitanje svoje budućnosti

Ništa od Italije, Engleske...

Ćorluka riješio pitanje svoje budućnosti

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka odlučio je ostati u Rusiji. 

Fudbaler koji je rođen u Derventi u proteklom periodu se povezivao sa odlaskom u italijanske, njemačke i engleske klubove, međutim da ovog ljeta neće mijenjati klub potvrđuje to što je potpisao novi ugovor s Lokomotivom.

Ćorluka je moskovskom klubu parafirao vjernost do 2020. godine.

"Prezadovoljan sam ovakvim raspletom, iza mene su sjajne četiri godine u ovome klubu. Zahvaljujem čelnicima Lokomotiva koji su me prihvatili 2012. godine kada sam imao malu minutažu u Tottenhamu, nadam se da sam opravdao svoj dolazak ovdje. Želio sam ostati u Lokomotivu, to sam sada i napravio", kazao je Ćorluka nakon potpisa. 

Podsjećamo, Ćorluka je pored Lokomotiva u karijeri još igrao za Tottenham, Manchester City, Bayer, Dinamo i Inter iz Zaprešića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi