Ćorluka zadovoljan prelaskom u Leverkusen

Ćorluka zadovoljan prelaskom u Leverkusen

Vedran Ćorluka, hrvatski defanzivac, do kraja sezone nosit će dres Bayer Leverkusena kao posuđen igrač engleskog Tottenhama.

Ćorluka nije bio zadovoljan minutažom na White Hart Laneu, te je zbog toga preselio u redove Apotekara i istakao je zadovoljstvo tim potezom.

"Zadovoljan sam prelaskom u Leverkusen. Klub se trudio da me dovede. Ovdje je igralo nekoliko Hrvata. Čuo sam dosta lijepih stvari o klubu", rekao je Ćorluka nakon predstavljanja.

"Ćorluku možemo koristiti na više pozicija u odbrani. Ima dosta internacionalnog iskusta i može nam puno pomoći. Drago nam je što smo ostvarili ovaj transfer", rekao je Robin Dutt, trener Apotekara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.