Ćosić je digao glas: Poseban ambijent i posebna pravila u Banjoj Luci!

Nije htio više da šuti

Ćosić je digao glas: Poseban ambijent i posebna pravila u Banjoj Luci!

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine a u Banjaluci ekipa Borca ima vodstvo protiv Igmana iz Konjica.

Gol je postignut sa bijele tačke, a strijelac je bio Ninković. Penal je postignut iz zaista sumnjivog jedanaesteraca koji je dosudio Marić.

Ninković je bio između dva igrača Igmana, tačnije oslobodio se Dupovca, a onda ga je pokušao zaustaviti Velić. Napravio je faul u napadu, ali sudija Dražen Marić odlučio je da pokaže na bijelu tačku.

Na poluvremenu svoj glas je digao pomoćni trener Igmana Ćosić.

"Pa dobro specifično. Nekoliko sezona unazad poseban ambijent i posebna pravila u Banjaluci. Nažalost ekipu tako pripremamo tako radimo i na to se adaptiramo. Nažalost i nama i igračima je to postala jedna normalna situacija. Borac, ekipa koja mijenja igrače kada su povrijeđeni ili kartonirani, kada je to nužda, tako je i danas. Ništa novo ne mogu da pokažu", rekao je Ćosić, te je dodao:

"Malo više smo se povukli, ali dobro. Svi sudionici će se morati malo više potruditi da bi Borac došao do pobjede. Planiramo izmjenu Bodula i još jedna izmjena će biti. Ubrzat ćemo igru i probat doći do gola, a hoće li biti dovoljno, vidjet ćemo", završio je Ćosić.

Izjavu Ćosića možete pogledati OVDJE.

Pomoćnik Husrefa Musemića Dženis Ćosić bio je vidno nezadovoljan suđenjem i to je javno rekao pred TV kamerama na poluvremenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da se čovjek zapita, ima li više smisla pratiti ili igrati Premijer ligu. Kako se bliži kraj sezone, sve se više izvan zelenog terena kroji premijerligaška tabela, a to može samo još dublje u blato gurnuti ionako srozani bh. nogomet...

Sve u svemu, 45 minuta u Banjoj Luci za zaborav, sudije su odlučile da budu glavni protagonisti meča, da odluče pobjednika, a mi se samo pitamo hoće li ovo ikada prestati?

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Balije se prodaje. Elmir pilav, rascic, duric sarajcic. Faruk brkovic u savezu. Babo Nijaz se prodao.
6 0
enko
Pred savez otici i traziti smjenu bosnjackih clanova IO i pilava i dzemidxica.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi