Ćosić: Možemo biti zadovoljni s bodom jer svi znamo kakvu ekipu ima Sarajevo

Fudbaler Veleža za SportSport.ba

Ćosić: Možemo biti zadovoljni s bodom jer svi znamo kakvu ekipu ima Sarajevo

E. Čaušević

Velež je večeras remizirao u gostima protiv Sarajeva (1:1) u derbiju petog kola Premijer lige BiH.

Rođeni su večeras odigrali veoma dobar meč i sigurno da mogu biti zadovoljni osvojenim bodom. Velež je nakon prvog poluvremena vodio sa 1:0 golom Mehmeda Ćosića, a bordo tim je poravnao na 1:1 u drugom dijelu preko Jukića.

Nakon utakmice protiv Sarajeva za SportSport.ba govorio je Ćosić koji je danas bio jedan od najboljih u redovima Veleža.

Ćosić je izjavio da u ekipi mostarskog kluba mogu biti zadovoljni osvojenim bodom jer svi znaju kakvu ekipu ima Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da je utakmica bila tvrda i jako borbena. Prvo poluvrijeme smo bili bolji protivnik i imali više prilika za gol što smo i krunisali u samom finišu prvog dijela. U drugom poluvremenu smo imali jednu situaciju da završimo utakmicu, ali nismo uspjeli. Sarajevo je preuzelo incijativu i na kraju smo primili gol. Ipak, možemo biti zadovoljni s bodom jer svi znamo kakvu ekipu ima Sarajevo", rekao je Ćosić za SportSport.ba.

Nakon pet odigranih kola Velež je na šestoj poziciji sa osam bodova, a narednog vikenda u 6. kolu na svom terenu dočekuju Tuzla City.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dena33
Cosic predobar bio
9 1
user1583752673
Navijac sam Sarajeva ali ovaj momak je odigrao vrhunsku utakmicu, svaka cast!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi