Ćosić: Očekujemo još jedno novo ime, do Antalije ćemo kompletirati tim

Trener u stručnom štabu FK Sarajevo

Ćosić: Očekujemo još jedno novo ime, do Antalije ćemo kompletirati tim

S. Mlaćo

Po već ustaljenom planu, nogometaši Sarajeva jedan dio priprema za drugi dio sezone će odraditi u Čitluku. Već drugi dan bordo ekspedicija je u Hercegovini, a za sada sve protiče po planu i programa.

O samim pripremama, igračkom kadru, te ambicijama FK Sarajevo u drugom dijelu sezone za SportSport.ba je govorio Dženis Ćosić, trener u stručnom štabu bordo tima.

"Prvi dio tih sedam dana smo odradili u Sarajevu i možemo biti zadovoljni urađenim. Jučer smo stigli u Čitluk, odradili lagani trening, evo sada drugi. Ostajemo tu do ponedjeljka, a sutra igramo prijateljski meč sa GOŠK-om, te u subotu protiv Veleža. U ponedjeljak se vraćamo kući, tri dana ćemo boraviti u Sarajevu, a zatim idemo u Antaliju. Ovdje imamo 22 nogometaša, te očekujemo dolazak možda još jednog i da do Antalije kompletiramo tim", kazao je Ćosić.

"Ukoliko se šta promijeni u međuvremenu, onda možemo dovedemo i dva igrača. Optimalno, jednog moramo", jasan je naš sagovornik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo za Željezničarom zaostaje šest bodova, ali na Koševu ne razmišljaju o predaji.
"Šest bodova ne znači ništa, tu je 14 utakmica, jako puno. Sasvim normalno je da razmišljamo o prvom mjestu, ali u suštini više o plasmanu u Evropu", dodao je Ćosić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi