Costa na ispitu zrelosti: Prihvatiti ponudu ili odbiti?

Kinezi opet nude veliki novac

Costa na ispitu zrelosti: Prihvatiti ponudu ili odbiti?

Edmir Škorić

Napadač Chelseaja Diego Costa ove je sezone eksplodirao i trenutno s 13 golova vodi Chelsea prema tituli.

Costa redovno zabija u Engleskoj i u Premier ligi je vodeći strijelac. S njim na čelu, momčad Antonija Contea nezaustavljivo juriša prema tituli s 13 vezanih pobjeda.

Što se Coste tiče, bilo je za očekivati da ga 'zaprate' Kinezi, koji posljednjih mjeseci kupuju sve što stignu. Kako javlja The Sun, vlasnici kineskog Tianjin Quanjiana javili su se agentu španskog reprezentativca i nude mu 40 milion eura po sezoni.

To je čak tri puta više od onoga što Costa danas zarađuje u Chelseaju i pitanje je sada da li je njemu u cilju da igra u najjačoj ligi na svijetu ili da, kao neki, odluči osigurati život sebi i svojim potomcima do kraja života. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi