Costa: Pobijedit ćemo PSG!

Costa: Pobijedit ćemo PSG!

Edmir Škorić

Optimistično je o večerašnjoj utakmici Valencije i PSG-a u osmini finala Lige prvaka govorio nogometaš španske momčadi Tino Costa.

Bogati pariški klub gostuje na Mestalli večeras, a Costa vjeruje da će on i njegovi suigrači izaći kao pobjednici iz ove utakmice.

 

"Izaći ćemo na teren i igrati kao bilo koju drugu utakmicu. Oni su naš protivnik i koliko god bude moguće da pobijedimo - pobijedit ćemo. Znamo da možemo pobijediti ovu ekipu i to ćemo i dokazati", kazao je Costa na press konferenciji uoči večerašnje utakmice, dodavši:

 

"Nakon žrijeba se činilo kako je PSG favorit, ali sada se čini da su snage izjednačene. Vjerujemo u sebe, imamo svoje kvalitete i pokušat ćemo ih maksimalno iskoristiti. Bit će to drugačija utakmica od one koju smo igrali prošle sedmice protiv Barcelone. Pobjeda će ovisiti o tome što ćemo uraditi."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"PSG igra jako dobro na kontranapade, imaju izvrsne pojedince, koji nam mogu svakog časa stvoriti probleme. No, znamo i možemo biti jako opasni na svom terenu. Moramo vjerovati u sebe i od prve minute ići na pobjedu", dodao je Costa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.