Costa: Podjela? Kakva podjela?

Napadač Španije u svom stilu

Costa: Podjela? Kakva podjela?

Edmir Škorić

Diego Costa je s dva pogotka večeras bio jako bitan kotač u igri Španije koja je remizirala s Portugalom (3:3) u susretu 1. kola grupe B SP-a u Rusiji.

Costa je odigrao sjajan meč, te je donekle opravdao ulogu prvog napadača bivšeg evropskog i svjetskog prvaka.

"Sretan sam zbog gola, no šteta što nismo slavili, iako smo možda i zaslužili. Što se tiče odlaska Lopeteguija, te ste stvari dešavaju, ali mi moramo na terenu pokazati da nas to ne dotiče. Kakva podjela? Pa mi smo porodica", zagalamio je Costa, pa je dodao:

"De Gea? Ma rekoh već, mi smo porodica i mi zajedno idemo do kraja. De Gea je naš golman i on je sjajan, svakome se desi takva pogreška".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Što se mene tiče, ide mi dobro zabio sam golove, sada prihvatam kritike, ali nastavit ću da utišavam one koji su protiv mene", u svom će stilu Costa na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi