Costina fotografija obilježila trening Chelseaja

Napadač u zanimljivom izdanju

Costina fotografija obilježila trening Chelseaja

Fudbaleri Chelseaja odradili su jutros jedan od posljednjih treninga pred sutrašnji meč Premiershipa protiv Leicester Cityja.

Bit će to veoma važna utakmica za obje ekipe obzirom da početak sezone za sada nije protekao u najboljim igrama i rezultatima.

Jedan od interesantnijih fudbalera za fotoreportere na današnjem treningu bio je Diego Costa koji se, vjerovatno zbog velike hladnoće, potpuno maskirao i bilo ga je teško prepoznati.

Fotografija je poslužila navijačima Chelseaja da se malo zabave i sekrenu misli sa veoma bitnog meča koji njihovom timu slijedi sutra.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi