Costina poruka Terryju nasmijala sve: "Ništa te nisam razumio, ali hvala"
Svi su se na svoj način pozdravili sa Terryjem, ali Costa...

Ispratio nekadašnjeg kapitena u mirovinu

Costina poruka Terryju nasmijala sve: "Ništa te nisam razumio, ali hvala"

Legendarni kapiten Chelseaja John Terry je prije nekoliko dana završio svoju prebogatu karijeru, a sretan odlazak u mirovinu su mu poželjeli svi bivši saigrači.

Jednu od zanimljivijih poruka poslao mu je Diego Costa, nekadašnji saigrač iz Chelseaja koji se stigao i malo našaliti sa Johnom Terryjem.

"Čestitam ti na fantastičnoj i uspješnoj karijeri. Hvala ti za sve što si napravio za mene dok sam igrao za Chelsea, iako te nisam razumio ni riječ. Želim ti svu sreću u tvom novom poglavlju. Hvala moj kapitenu", napisao je Diego Costa.

Inače, John Terry je već pred novim angažmanom i najvjerovatnije će uskoro biti imenovan za pomoćnog trenera Aston Ville.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi