Cottbus otežao stvari Kaiserslauternu

Domaćin slavio u odličnom susretu

Cottbus otežao stvari Kaiserslauternu

Energie Cottbus večeras je na svom terenu u okviru 31. kola njemačke 2. Bundeslige dočekao Kaiserslautern. Domaćin je slavio 4:2. 

Domaćin je do vodstva stigao u 32. minuti susreta, a strijelac je bio Ivica Banović iz jedanaesterca. Na odmor se otišlo sa minimalnim vodstvom domaće ekipe. 

 

U 50. minuti susreta pogodio je Idrissou i donio poravnanje gostima. Samo tri minute kasnije domaći su ponovo došli do vodstva, a strijelac je bio Sanogo. Dva gola viška Cottbusu je donio Fomitschow u 81. minuti. Kaiserslautern je smanjio u 86. minuti susreta preko Bunjakua. 

 

Do kraja susreta vidjeli smo još jedan pogodak, a strijelac je bio Sanogo u 90. minuti, a domaćin je došao do tri boda kojima je zagorčao situaciju gostima koji se bore za treću poziciju na tabeli. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.