Courtois: Odlučio sam da ostanem u Chelseaju

Ništa od odlaska u Real

Courtois: Odlučio sam da ostanem u Chelseaju

Endin Čaušević

Belgijski golman Thibaut Courtois poručio je da nema namjeru na kraju ove sezone mijenjati klub.

U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome da će Courtois napustiti Chelsea na kraju sezone i karijeru nastaviti u Real Madridu. Međutim, Belgijanac je to demantovao i poručio da će ostati u Londonu.

"Još uvijek imam jednu godinu ugovora s Chelseajem i dobro se osjećam tu. Kada ova sezona završi sigurno da ćemo razgovarati o budućnosti, ali siguran sam da ću u Chelseaju biti i naredne sezone", rekao je Courtois, te dodao:

"Trenutno sam fokusiran samo na Chelsea i Svjetsko prvenstvo, a ne na silne špekulacije. Vidjet ćemo šta će biti, možda ću potpisati novi ugovor sada ili čekati narednu godinu. Ne žuri nam se nigdje".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti