Courtois se nada da će mu se Lukaku pridružiti u Chelseaju
Foto: EPA

Golman Chelseaja priželjkuje transfer sunarodnjaka

Courtois se nada da će mu se Lukaku pridružiti u Chelseaju

Sjajni napadač Evertona Romelu Lukaku se već duže vremena povezuje sa mogućim transferom u svoj nekadašnji klub Chelsea, a sada ga i njegov reprezentativni kolega i golman Chelseaja, Thibaut Courtois, poziva da mu se pridruži na Stamford Bridgeu.

Lukaku je odbio produžiti ugovor sa Evertonom, a njegov menadžer Mino Raiola tvrdi da je klub sa Goodison Parka obećao Lukakuu da će ga pustiti da pređe u "pojedine klubove."

Chelsea se, već odavno, spominje kao prva opcija, a prvi golman Plavaca bi svakako volio udružiti snage sa Lukakuom.

"Romelu je sjajan igrač, pa ako odluči doći u Chelsea i ako ga klub bude želio, ja ću biti presretan da ga u Julu vidim u svlačionici", izjavio je Courtois za Sky Sports, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pretpostavljam da će doći ako ponuda bude odgovarajuća. Na njemu je da odluči."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije