Courtoisove riječi zaprepastile Kariusa i Liverpool
Interesantne riječi Belgijanca (Foto: EPA)

Ne vjeruje u dijagnozu ljekara

Courtoisove riječi zaprepastile Kariusa i Liverpool

M. Šljivak

Belgijski golman Thibaut Courtois sumnjičav je nakon objave da je čuvar mreže Liverpoola Loris Karius branio sa potresom mozga u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida.

Karius je napravio dvije velike greške koje su odvele Real do pobjede, a na klinici u Bostonu je danima nakon utakmice utvrđeno da je Nijemac zadobio potres mozga nakon što ga je ramenom udario Sergio Ramos.

Ova vijest je izazvala različite komentare na društvenim mrežama, a u verziju o potresu mozga ne vjeruje golman Chelseaja Thibaut Courtois, koji je rekao:

"Nakon sudara sa Sergijom Ramosom, Karius je imao i dvije jako dobre odbrane. Prebacivanje krivice za poraz na Ramosa je poprilično čudno", rekao je Courtois.

Poprilično zanimljive riječi belgijskog čuvara mreže jer je većina ostalih golmana stalo na stranu nesretnog Kariusa.

Podsjetimo, Real je u finalu Lige prvaka pobijedio Liverpool sa 3:1. Karius je poklonio golove Karimu Benzemi i Garethu Baleu, a Sergio Ramos je "osumnjičen" za izazivanje namjerne povrede Mohameda Salaha i udaranje Kariusa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi