Coutinho: Klopp može privući zvijezde u Liverpool

Brazilac cijeni svog trenera

Coutinho: Klopp može privući zvijezde u Liverpool

Philippe Coutinho u ovoj sezoni sa mnogo uspjeha nosi dres Liverpoola, kojeg je prije nekoliko mjeseci preuzeo Jurgen Klopp.

Brazilac ističe da je dolazak njemačkog stručnjaka na Anfield pravi potez, te da s njim neće doći samo dobri rezultati, već i dobri igrači.

"Mislim da nam Jurgen Klopp može pomoći i u prelaznom roku.  Sigurno je da mnoge velike zvijezde žele sarađivati sa njim, jer je poseban. Klopp bi možda mogao privući igrače svjetske klase u Liverpool", rekao je Coutinho, koji je potom dodao:

"On ima veliko iskustvo i sjajan odnos sa fudbalerima. Uvijek je spreman za razgovor i radi odličan posao. Mislim da je njegov dolazak prava stvar za naš tim".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Coutinho je u tekućoj sezoni odigrao 12 ligaških utakmica za klub sa Anfielda, a njegov učinak je pet golova i tri asistencije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.