Coutinho ponovo u Engleskoj
Foto - EPA

Seli u Aston Villu

Coutinho ponovo u Engleskoj

M. Šljivak

Philippe Coutinho (29) će se po svemu sudeći vratiti u englesku Premier ligu.

Brazilski fudbaler odlučio je ponovo napustiti Barcelonu i karijeru bi trebao nastaviti u ekipi Aston Ville.

Navodno je dogovor oko ovog posla veoma blizu realizacije, ali će Barcelona i dalje morati da plaća dio ogromne plate koju Brazilac ima na Camp Nou.

O Coutinhu danas je govorio i menadžer Ville Steven Gerrard:

"Vrhunski fudbaler. S njim je bilo zadovoljstvo dijeliti svlačionicu. Dobar mi je prijatelj, kada nosite nadimak 'Mađioničar' onda ste poseban fudbaler", rekao je Gerrard i dodao je:

"Povezuje se sa još pet-šest klubova, a on je svjetska klasa. Čovjek je kojeg poštujem, ali ne želim ništa špekulisati", rekao je Gerrard.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Coutinho je u Barcelonu stigao 2018. godine za 160 miliona eura, ali nije ponovio igre kakve je imao u Liverpoolu, gdje je eksplodirao.

U Barceloni je odigrao 106 utakmica uz 26 postignutih golova, a jednu sezonu je proveo na posudbi u Bayernu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Dobar izbor za njega ,vise od 80% klubova u eng su prejaki timovi ,te svi trose i dovode igrace ,eng timovi jaci su od nekih timova u vrhu petice
4 1
*p!p!t@*
Propao ko kauč
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije