Coutinho propušta prvo kolo Premier lige
Foto: EPA

Žali se na bolove

Coutinho propušta prvo kolo Premier lige

Philippe Coutinho mogao bi propustiti utakmicu 1. kolo Premiershipa u kojem Liverpool gostuje Watfordu. 

Jedan od najboljih igrača Liverpoola zbog bolova u leđima nije trenirao ove nedjelje, a ukoliko se stanje ne popravi, na njega trener Jurgen Klopp neće moći računati u predstojećoj utakmici protiv Watforda. 

Proteklih dana Coutinho se intenzivno povezivao sa prelaskom u Barcelonu, posebno nakon što je katalonski klub napustio Neymar, ali Liverpool je odbio i posljednju ponudu tešku 100 miliona eura. 

Liverpool je, po svemu sudeći, tako i dalje u svom timu imati ovog sjajnog veznjaka koji je u mjesecu januaru potpisao novi petogodišnji ugovor. 

Prvu prvenstvenu utakmicu Liverpool će protiv Watforda odigrati u subotu od 13:00 sati. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti