Coutinho se konačno priključio ostatku ekipe

I dalje van konkurencije za meč

Coutinho se konačno priključio ostatku ekipe

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju na gostovanju protiv Betisa u okviru 20. kola španske La Lige.

Navijači katalonskog kluba ni večeras neće vidjeti deri Philippea Coutinha i Yerryja Mine koji su u ovom prelaznom roku pojačali tim. Ernesto Valverde još uvijek ne želi da stavlja Minu pod pritisak dok ne odradi nekoliko treninga, a dobre vijesti za Katalonce su da se i Coutinho konačno priključio ostatku ekipe.

Brazilac je u Barcelonu stigao s lakšom povredom zbog koje nije trenirao s ostatkom ekipe. Međutim, Coutinho se konačno pridružio treninzima svog novog kluba, a čini se da su ga Messi i društvo dočekali raširenih ruku na sinoćnjem treningu. Coutinho i Mina bi mogli debitovati u revanšu Kupa Kralja protiv Espanyola koji se igra u četvrtak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi