Coutinho se oglasio nakon povrede

Zahvalio se svima na podršci

Coutinho se oglasio nakon povrede

Endin Čaušević

Brazilski fudbale Philippe Coutinho zadobio je povredu u subotu u duelu Liverpoola i Sunderlanda.

Coutinho je teren napustio nakon pola sata igre zbog povrede, a u prvi mah se učinilo da je došlo loma noge. Ipak, nakon dodatnih pretraga ustanovljeno je da je brazilski fudbaler dobro prošao, ali da će svejedno van terena biti najmanje mjesec dana.

Ovaj fudbaler Liverpoola je zadobio povredu ligamenata članka i propustit će najmanje naredne tri utakmice Redsa. Vijest da se povrijedio trenutno najbolji igrač ove ekipe uzdrmala je navijače koji su nakon meča putem društvenih mreža slali poruke podrške za Brazilca.

Coutinho se sinoć oglasio na društvenim mrežama kako bi se zahvalio svima na porukama podrške koje je dobio prethodnih dana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želim da se zahvalim svojoj porodici, navijačima i prijateljima na porukama podrške. To je jako važno za mene u ovom trenutku", napisao je Coutinho na svom Instagram profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi