Čović: Dosta je bilo Partizanove diktature

Nakon prekida finala kupa Srbije

Čović: Dosta je bilo Partizanove diktature

M. Maksimović

Predsjednik KK Crvena Zvezda, Nebojša Čović se oštro okomio na ekipu Partizana, nakon posljednjeg prekida koji se desio u finalu Kupa Radivoja Koraća, u Kragujevcu.

Usput, na udaru se našao i prvi čovjek saveza Dragan Đilas.

 

''Ovo je politički napad onih koji su već 12 godina podržavali diktaturu Partizana. Cilj je bio da se Zvezda uništi i sada kada je ovaj klub dovoljno jak da na terenu ostvari rezultati to se pokušava zaustaviti na svaki način. Zadatak predsjednika saveza jeste da drži konce u svojim rukama, da vodi savez kako treba, bez politike'' rekao je na pres konferenciji Nebojša Čović prvi čovjek KK Crvena Zvezda. Inače ovo nije novo kada su pitanju dva beogradska kluba, odnosno sukob na relaciji Vujošević - Čović koji traje već nekoliko mjeseci.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.