Defanzivac Mladosti uoči Drine

Čović: Učinit ćemo sve da osvojimo tri boda

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Kaknja danas dočekuju ekipu Drine iz Zvornika u utakmici ekipa koje se bore za opstanak u Premijer ligi. Jedan od ponajboljih igrača u posljednjih nekoliko kola je iskusni 29-godišnji stoper Mehmedalija Čović.

Defanzivac s bogatim igranjem u Premijer ligi optimista je glede utakmice, što je kazao i u razgovoru za naš portal.

"Mi smo spremni za sutrašnju utakmicu ulazimo veoma motivisani, dobro smo radili ovu sedmicu. Dosta nam znači sutrašnja utakmica, mi se nadamo pobjedi, učiniti ćemo sve da to uradimo i osvojimo tri boda. Sutra je prilika i da se sutra od publike u Zenici oprostimo pobjedom, meni je ovdje bilo lijepo igrati, ali nije isto kada igrate na svome stadionu i u gostima. Dosta smo bodova izgubili na Kamberovića polju, ali nadamo se da ćemo u nastavku sezone kao domaćini osvojiti mnogo više bodova", nada se Čović.

U dosadašnjih 10 kola rijetko koja se ekipa može pohvaliti da je nadigrala Mladost.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igramo dosta tvrdo, teško gubimo, ali i dobijamo utakmice. Sem prvog kola u Prijedoru, te Širokog Brijega nemamo poraza, jedini kiks po meni je taj poraz u Prijedoru 3:0, sigurno da nismo zaslužili taj poraz, ali poslije smo igrali mnogo bolje, tako da smo još u igri za opstanak u Premijer ligi", kazao je za SportSport.ba Čović.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.