Kakanjcima imperativ pobjeda nad Drinom

Mladost trenirala na Kamberovića polju

Kakanjcima imperativ pobjeda nad Drinom

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su na stadionu Kamberovića polje u Zenici odradili posljednji trening uoči sutrašnje utakmice 11.kola Premijer lige protiv ekipe Drine iz Zvornika.

Izabranici Ibre Rahimića u 10 kola skupili su 10 poena, te sutra imaju imperativ pobjede, protiv ekipe koja se trenutno nalazi na posljednjem mjestu Premijer lige.

Svi igrači osim povrijeđenog Senada Karahmeta su u konkurenciji za sastav, a očekuje se sutra da stručni štab od prve minute krene sa dva klasična napadača.

Kakanjci će sutra ujedno odigrati i posljednju utakmicu na Kamberovića polju, jer su pri kraju radovi na njihovom stadionu, tako da već sljedeću domaću utakmicu protiv Sarajeva igrat će na svome stadionu u Doboju kod Kaknja. 

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.