Čovjek koji se proslavio škaricama potpisuje za Slobodu

Antonio Vidović na Tušnju

Čovjek koji se proslavio škaricama potpisuje za Slobodu · Saznajemo

E. Škorić

Nakon dobre sezone u dresu Orašja, Antonio Vidović karijeru će nastaviti u Tuzli.

Nije još zvanično, no u nedjelju bi trebalo biti. Dvadesetosmogodišnji ofanzivac postigao je dogovor sa Slobodm i po svemu sudeći će ubrzo postati stanovnik Tušnja, a očekuje se i na pripremama Tuzlaka od ponedjeljka.

Vidović je u protekloj sezoni u dresu Orašja u Prvoj ligi Federacije BiH postigao 13 pogodaka uz devet asistencija na 26 mečeva, a prethodno je nastupao za Metalleghe, Jedinstvo Brčko, Cibaliju, Graničar, Čelik i Zvijezdu Gradačac.

Za Vidovića se zanimalo nekoliko timova, ali najkonkretnija je bila Sloboda, pa će Vidović u sezoni ispred nas nositi crveno-crni dres.

Bilo je dosta promjena na Tušnju, otišlo je dosta igrača, ali polako novi trenerski tandem Smajić - Bošnjaković slaže ekipu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se Vidovića tiče, njegov nedavni pogodak škaricama svakako će se lijepo doći navijačima Slobode, da ga pogledaju još nekoliko puta, pa se ponadaju takvim majstorijama i u narednoj sezoni.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
pravi igrac za Slobodu , svake godine Antonio zabije 15 tak golova
11 1
Jasmem
Star igrac.
5 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi