13

Komentari (13)

Ante G.
Kad onaj Gurovic istetovira Drzu Mihajlovica, ne znaci to da nosi Srbiju u srcu, nego da je nacionalista? Dok god vi budete pisali ovakve clanke, a ne budete sankcionisani, nece u ovoj zemlji biti mira. Sportski ste portal, ali samo po imenu. Sadrzaji su vam miks kurvi, casova vjeronauke i nacionalizam. Svaki drugi clanak vam je gdje je ko klanjao, pa onda ide Vanda, pa onda Georgina, pa namaz...
Keno
kmeeeeh kmeeeeh
Arnel925
Puši neku stvar Harise. Džaba ti ljiljan kad si prodao dušu.
rabodimis
Ko mu je*e mater, nek ne dolazi uopste...
IsmarMirza
Kako je dobro patiti za Bosnom iz Švice!
Beclija90
Dzaba ljiljan na laktu, treba ljiljan da bude u srcu...
Zoilomas
ljubi te braco . raspilavi me
JointUnion87
Pun mi je kufer ovakvih patriota. Sjećam se kako nas je Haris izradio pred utakmicu sa Slovenijom. Trebao doći, obećao, izradio nas.
JointUnion87
Dajte mi članke o Višći, Džeksonu, Misketu, Pjanketu, Vedatoru, Tuki, Nurkiću, Musi, bokserima Ćatiću i Damiru ... To su patriote. Boli me taki za Omeragićima, Tankovićima, Seferovićima, Junuzovićima, Đedovićima, itd.
Dino08
Haris nije izradio jer je došao i cijelo vrijeme je zajedno sa Seadom Hajrovićem čekao da im neko objasni šta treba da urade da se završe papiri čim prije ali naši i kad su se sjetili da im se obrate, tražili su apsurdne stvari koje bi odbio svaki čovjek bez obzira na tetovažu. P.s. Znam to jer sam cijelu noć proveo u hotelu s njima i imam i slike sa svima njima od tada!
JointUnion87
A kakve apsurdne stvari, Boga ti? Ako imaš volju i želju da igraš za svoju državu, šta te može spriječiti?
Penderinos
@JointUnion1987 koji Damir, Beljo ?Pa on je *****a ne može veći
Mowzilla
Ka'e gol posvjecujem NFSBiH...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.