Čovjek velikog srca: Salah oduševio svijet nakon što je pronašao lopova u svojoj kući
Egipćanin je pokazao u više navrata da se radi o skromnom mladiću koji želi svima da pomogne, pa čak i ako je u pitanju lopov koji ga je opljačkao

Kapa do poda!

Čovjek velikog srca: Salah oduševio svijet nakon što je pronašao lopova u svojoj kući

Endin Čaušević

Egipatski fudbaler Mohamed Salah ove sezone oduševio je fudbalsku javnosti svojim igrama u dresu Liverpoola, a mnoge je "kupio" svojom jednostavnošću i skromnošću.

Salah je trenutno van pogona zbog povrede ramena, ali cijeli Egipat se nada da će njihov najbolji fudbaler biti spreman za nastup na Svjetskom prvenstvu. Za mnoge je ovaj Egipćanin uzor, a u dosta navrata Salah je pokazao da tako treba biti.

Naime, u engleskim medijima pojavila se zanimljiva vijest o tome šta se Salahu desilo dok je još igrao u svojoj domovini. Kada je napadač Liverpoola igrao u Aleksandriji gdje je živio sa svojom porodicom bio je meta lopova, odnosno jedne noći njegova kuća je opljačkana.

Salahovi roditelji uspjeli su uhvatiti lopova i predati ga policiji, a onda ih je ovaj igrač sve šokirao svojim potezom. Kada je čuo šta se desilo tražio je od svojih roditelja i policije da odustanu od optužbi, te da se ovaj lopov oslobodi.

Potom je Salah otišao do policije gdje je bio čovjek koji je opljačkao njegovu kuću. Nakon što su razgovarali nekoliko minuta Salah mu je dao nešto novca, a zatim mu je pomogao da nađe posao kako više ne bi morao da krade.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realosmadridos
Pricaju bajke
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti