Coyle: Igrat ćemo za Muambu
Owen Coyle(lijevo)

Bolton igra protiv Blackburna

Coyle: Igrat ćemo za Muambu

Edmir Škorić

Menadžer Boltona Owen Coyle je najavio kako je klub spreman nastaviti sezonu, nakon što je porodica Fabricea Muambe insistirala na tome. 

 

Wandereri će u subotu igrati protiv Blackburna, što će biti njihov prvi meč, nakon kolabiranja Muambe na terenu White Hart Lanea, prije nego li odigraju odgođeni susret FA kupa sa Tottenhamom.

 

Coyle je priznao kako su igrači još uvijek preokupirani stanjem Fabricea, ali i željni da ga učine ponosnim, nakon što je dvadesettrogodišnjak tražio od njih da što prije nastave igrati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Nije jednostavno ići dalje, ali imamo utakmicu i moramo ju igrati. Naravno da će biti teško, jer smo mislima još uvijek uz Muambu, ali ne bih tražio ni od koga da nastupi, ukoliko nije u stanju. Dosad mi niko nije rekao da nije spreman", rekao je šef Boltona, dodavši kako su fascinirani oporavkom Fabricea, koji se, ipak, još uvijek nalazi na intenzivnoj njezi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije