CR: Spreman sam za igru

CR: Spreman sam za igru

Edmir Škorić

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo ističe kako je spreman za igranje utakmica, iako se nakon povrede na utakmici s Marseillom govorilo o dužem periodu neigranja. Tako će CR biti potpuno spreman za dvomeč Portugala i BiH u okviru baraža.

Povrijedio se na utakmici Lige prvaka između njegovog Real Madrida i Marseillea, a nakon pregleda liječničkog tima utvrđeno je kako Ronaldo neće nekoliko sedmica biti spreman za igranje.

No, portugalski krilni napadač čini se već je spreman kročiti travnjacima. Nakon nekoliko dana intezivne njege Ronaldo tvrdi da je spreman.

"Gležanj me više ne boli i mislim da sam spreman za igru", citirao je izjavu Portugalca španski list Marca.

Prema pisanju pomenutog lista Cristiano Ronaldo htio je zaigrati u srijedu protiv Milana, no liječnički tim ga je spriječio u tome. Bivši igrač Manchester Uniteda bez ikakvih bi problema trebao zaigrati početkom novembra u novom okršaju Milana i Reala, a do utakmica naše selekcije i Portugala će biti potpuno spreman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.