Crespo: Muka mi je od ove situacije, ali tu sam iz ljubavi

Na muci se poznaju junaci

Crespo: Muka mi je od ove situacije, ali tu sam iz ljubavi

Parma prolazi kroz najteže dane u svojoj historiji i opstanak ovog kluba je pod velikim upitnikom.

U trenucima kada je teško, na vidjelo izlaze pravi junaci. Jedan od njih je Hernan Crespo, nekadašnji fudbaler ovog kluba koji danas vodi Parmin mladi tim, tzv. Primaveru.

"Muka mi je od ove situacije. Ne mogu da se pomirim sa ovim što nam se dešava, ali sam optimista po prirodi. Nadam se da će biti bolje", rekao je Crespo dodavši:

"Primaveru treniram doslovno besplatno i ne želim se žaliti. Ovdje sam iz ljubavi. Da me u ovoj situaciji zanima novac, davno bih pokupio stvari i otišao negdje gdje je bolje".

Legendarni Hernan Crespo je u Parmu stigao davne 1996. godine iz River Platea, a u ovom klubu je igrao i u periodu od 2010. do 2012. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.