Cristiano čovječe, kakav si ti majstor!

Ronaldov potez koji je oduševio ljubitelje fudbala

Cristiano čovječe, kakav si ti majstor!

Adnan Beganović

Fudbaleri Reala pripremaju se za narednu sezonu u kojoj ih očekuje mnogo izazova, a na jednom od treninga svoje majstorstvo je pokazao Cristiano Ronaldo.

Jedan od najboljih igrača svih vremena, Cristiano Ronaldo, ponovo je oduševio sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Naime, na jednom od treninga fudbaleri Reala nalazili su se u krugu i nisu dali lopti da padne na zemlju i upravo tokom te igrice Ronaldo je pokazao kakav je majstor.

Fenomenalnim potezom ispruživši nogu, a da nije niti gledao u loptu, istu je dodao do jednog svog saigrača. Međutim, to nije sve, odnosno trenutak kasnije dok je lopta još bila u zraku, Ronaldo je mahnuo publici koja je uzvikivala njegovo ime.

Video sa ovim potezom već je postao hit na društvenim mrežama. Doista nevjerovatno...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti