Jutros su svi bili uvjereni da Ronaldo stiže u Bayern, a onda je došao hladan tuš od Salihamidžića

Ponovo ih demantovao

Jutros su svi bili uvjereni da Ronaldo stiže u Bayern, a onda je došao hladan tuš od Salihamidžića

Endin Čaušević

Njemački mediji objavili su jutros da Bayern još uvijek nije odustao od dovođenja Cristiana Ronalda.

Kao što je već poznato Ronaldo je prije desetak dana zatražio transfer iz Manchester Uniteda i nije se pojavio na pripremama Crvenih đavola na početku nove sezone. Ronaldo se i dalje nalazi na odmoru i nije poznato gdje će igrati iduće sezone.

Portugalac se povezivao s Chelseajem i činilo se da bi mogao da završi na Stamford Bridgeu, ali Plavci još uvijek za njega nisu poslali zvaničnu potvrdu.

U sve se uključio i minhenski Bayern u kojem očito Ronalda vide kao zamjenu za Roberta Lewandowskog koji će svoju karijeru nastaviti u Barceloni. Pojedini njemački mediji su čak objavili da je Bayern spreman da kupi Ronalda, ali čini se da to nije baš tačno.

Nakon novih špekulacija da je Ronaldo veoma blizu potpisa za minhenski klub ponovo se oglasio Hasan Salihamidžić koji je demantovao te navode i poručio da Ronaldo nije na meti Bavaraca.

"Imam mnogo poštovanja prema Cristianu Ronaldu, njegovom uspjehu i karijere, ali ponovo vam ponavljam da on nije u našim planovima", rekao je Salihamidžić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navodno, Ronaldov agent Jorge Mendes na sve načine pokušava uvjeriti čelnike Bayerna da dovedu iskusnog napadača, ali mu to ne ide baš kako je očekivao. Vremena je sve manje, a Ronaldo će uskoro morati da odluči gdje će igrati.

Ukoliko se u narednim danima ne riješi njegov status i transfer onda je jasno da će se Ronaldo morati priključiti pripremama Manchester Uniteda za novu sezonu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti