Jasno se čuje šta Ronaldo govori Ancelottiju na treningu Real Madrida
Foto: Screenshot

Susret u Saudijskoj Arabiji

Jasno se čuje šta Ronaldo govori Ancelottiju na treningu Real Madrida

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo odlučio je da posjeti trening Real Madrida u Saudijskoj Arabiji, a na snimku se jasno čuje dio razgovora s trenerom Kraljeva, Carlom Ancelottijem.

Real Madrid za dva dana očekuje finalna utakmica španskog Superkupa protiv Barcelone, a igrat će je u Rijjadu, glavnom gradu Saudijske Arabije.

Los Blancosi se za tu utakmicu spremaju na terenima Al-Nassra, kluba u koji je nedavno stigao Cristiano Ronaldo.

Tako je Ronaldo danas iskoristio priliku da posjeti trening svog bivšeg kluba, te se družio s Carlom Ancelottijem i njegovim pomoćnicima.

"Lijepo finale, zar ne", čuje se kako Ronaldo na italijanskom jeziku govori Ancelottiju koji mu je bio trener u Realu prije desetak godina.

Oglasi

Također, Real Madrid, odnosno administratori koji vode društvene mreže ovog kluba, na originalan način su se zahvalili Ronaldu na posjeti.

"Lijepo te je SIIIIIIIIIUUUU Cristiano", napisali su u opisu objavljenog video snimka. 

Podsjetimo, Ronaldo još uvijek nije debitovao za Al-Nassr, a to će učiniti 19. januara u prijateljskoj utakmici protiv PSG-a.

Do tada, ostaje mu da s tribina pogleda El Clasico za dva dana i da bodri svoj bivši klub u pohodu na novi trofej. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi