Cristiano Ronaldo će biti spreman za revanš s Dortmundom

Real ga treba više nego ikad

Cristiano Ronaldo će biti spreman za revanš s Dortmundom

A. Haznadarević

Najbolji igrač Real Madrida Cristiano Ronaldo, pred prvi polufinalni duel sa Borussijom Dortmund je zaradio jednu neugodnu povredu, a budući da je igrao svih 90 minuta za svoj tim, stanje se još više pogoršalo.

Upravo zbog toga je Portugalac bio upitan za revaš koji će se igrati na Santiago Bernabeuu, međutim, prema posljednjim informacijama, pristalice kraljevskog kluba mogu odahnuti.

 

Cristiano će biti spreman za utakmicu, zahvaljujući ljekarskom timu kluba, koji je uspio u svom najvažnijem zadatku - da osposobi najveću uzdanicu kluba, koji će u uzvratu jurišati na sustizanje zaostatka od tri pogotka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

O važnosti portugalskog napadača za Madrid ne treba puno trošiti riječi, dovoljno je reći to da je u postigao 51 pogodak u 50 nastupa u svim takmicečnjima ove sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti