Cristiano Ronaldo postigao gol i odmah je uslijedio potez potpunog olakšanja

Novi gol za CR-a

Cristiano Ronaldo postigao gol i odmah je uslijedio potez potpunog olakšanja

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo doveo je Al Nassr u prednost protiv Al Raeda od 1:0 nakon četiri minuta igre u duelu 24. kola Premier lige Saudijske Arabije, a slavlje je dokaz koliko mu je ovaj pogodak trebao.

Cristiano Ronaldo je večeras prekinuo niz od tri utakmice bez gola. Zabio je već nakon četiri minute igre i nije imao previše problema.

CR je iskoristio odlično ubacivanje saigrača i s nekoliko metara je matirao protivničkog golmana za prednost svog tima od 1:0.

Slavlje je jasan dokaz koliko je Ronaldu važan ovaj pogodak. On je bio pod velikim pritiskom u posljednje vrijeme i konačno se vidjela radost na njegovom licu.

Portugalskoj legendi je ovo 12. pogodak u 15. susretu u dresu tima iz Saudijske Arabije.

Oglasi

Zatražio dres od Ronalda, prišao mu je i više nije rekao ni riječ: "Nije me ni pogledao"

Jean-David Beauguel (31) imao je želju nakon utakmice između Al Nassra i Al Wehde zamijeniti dres s Cristianom Ronaldom. Njegova želja je međutim ostala samo pusti san.

Razlog što je tako je nevjerovatna nervoza koju je pokazao portugalski as. Još jedna loša utakmica potpuno je uništila živce Cristianu koji nikog ne želi vidjeti očima, pa ni saigrače.

Beauguel je u razgovoru za L'Equipe istakao kako je razočaran odnosom portugalske zvijezde.

"Malo sam razočaran. Nakon utakmice sam mu rekao kako sam veliki njegov fan i tražio sam dres. Pružio mi je ruku, nije me ni pogledao, ali osjećao se prezir u zraku", govori francuski fudbaler i nastavlja:

"Nisam htio ništa reći jer sam odrastao uz njegove snimke. Znam da je razočaran zbog poraza, ali me je njegov stav iznenadio. Čak i na terenu je uznemireno vikao na sigrače", govori Beauguel.

Na Cristiana navodno utječu priče da se razilazi s Georginom Rodriguez. Mnogi pišu da je rastanak jako blizu, na što je reagovala i njegova saputnica jasnom porukom da to nije istina.

Top Komentari

user1676560946
Koga briga za ovog propaliteta sto je izgubio sva takmicenja u 69 ligi svijeta, cirkusant
0 6
Miha123
???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije