Ronaldu zazvonio telefon, s druge strane bio je Perez: Prihvatanje ponude značit će povratak u Real!

Predsjednik Los Blancosa dao ponudu Ronaldu

Ronaldu zazvonio telefon, s druge strane bio je Perez: Prihvatanje ponude značit će povratak u Real!

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo 2018. godine je, nakon devet godina provedenih u klubu, napustio Real Madrid i otišao u Juventus. Preko Manchester Uniteda put ga je odveo u Saudijsku Arabiju, a sada se ponovo priča o njegovom povratku u glavni grad Španije.

Zimus je Cristiano Ronaldo iznenadio fudbalsku javnost kada je objavljeno da je prihvatio ponudu da potpiše za Al-Nassr i karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Prije prelaska u ovaj klub, a nakon napuštanja Manchester Uniteda, dovodio se u vezu s mnogim evropskim klubovima, pa i s povratkom u Real Madrid, no od toga na kraju nije bilo ništa.

Ipak, još uvijek postoji mogućnost da se vrati u grad u kojem je živio devet godina. Nazvao ga je predsjednik Real Madrida i dao ponudu. O čemu se radi?

Portugalsku zvijezdu očekuju u Real Madridu, gdje bi po završetku fudbalske karijere zauzeo mjesto ambasadora Loc Blancosa, piše El Nacional. 

Ostaje da se vidi kada će Cristiano Ronaldo odustati od fudbala, ali i da li će prihvatiti poziciju koju mu je Florentino Perez već uputio. 

Oglasi

Cristiano Ronaldo ima ugovor sa Al-Nassrom do 2025. godine, ali se očekuje da će profesionalnu fudbalsku karijeru poželjeti da završi u Sportingu iz Lisabona, klubu u kojem je i počeo karijeru.

Ronaldo je kao igrač i 2021. godine htio da se vrati u Real Madrid. Međutim, Florentino Perez nije dao zeleno svjetlo i otišao je u Manchester United gdje se nije proslavio u drugom mandatu. 

Htio je u Real Madrid i zimus. Došao je da trenira u trening kamp Real Madrida i održava formu, no ponovo mu nisu ponudili novi ugovor, pa se odlučio za odlazak u Aziju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se tiče ove sezone, Ronaldo je u 11 utakmica u saudijskoj Pro ligi postigao 11 pogodaka i tome dodao dvije asistencije. 

Igrao je i dva puta u Kings Cupu i jednom u Superkupu Saudijske Arabije, ali tu nije imao nikakav učinak. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Najbolji svih vremena moze da bira gdje ce a kepeca čifuti vodaju i nude ko zmaj od sipova tele po pijacama ali ga niko nece
4 2
Adrian
Tata fudbala.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi