Cristiano Ronaldo je na današnji dan 2009. godine postigao jedan od najljepših golova u karijeri

United gostovao kod Porta

Cristiano Ronaldo je na današnji dan 2009. godine postigao jedan od najljepših golova u karijeri

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je u svojoj dosadašnjoj karijeri postigao postigao preko 700 golova, ali jedan od njih se posebno izdvaja.

Ronaldo je za klubove i reprezentaciju Portugala uspio da postigne 725 golova što je zaista nevjerovatno. No, svi se sjećaju gola u dresu Manchester Uniteda kojeg je postigao na današnji dan prije 2009. godine.

Crveni đavoli su igrali u gostima protiv Porta meč četvrtfinala Lige prvaka i uspjeli su slaviti sa 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je Ronaldo već u šestoj minuti, a ovaj gol je zaista mnoge ostavio bez teksta. O kakvoj majstoriji je riječ dovoljno pokazuje činjenica da je osvojio nagradu Puškaš za najljepši gol 2009. godine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edward NewGate
Prije 2009 godina?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi