'Progovori još jednu i 'letiš' s utakmice': Sudija izgubio strpljenje nakon svega što je napravio CR

Portugalac u nevjerici gledao šta se dešava

'Progovori još jednu i 'letiš' s utakmice': Sudija izgubio strpljenje nakon svega što je napravio CR

Midhat Šljivak

Al Nassr trenutno igra meč osmine finala azijske Lige prvaka protiv Al Feihe, te je jako blizu prolaska dalje. Međutim, uzvratni meč obilježio je pravi rat sudije iz Kine i Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo poznat je po žestokim reakcijama na odluke koje ne smatra ispravnim na terenu. Često je gestikulacijama govorio dovoljno šta misli o sudijskim odlukama i nerijetko je dobijao kartone.

Tako je bilo i večeras na utakmici Al Nassra i Al Feihe u azijskoj Ligi prvaka. Cristiano je u nadoknadi prvog poluvremena dobio žuti karton zbog jednog oštrog starta nad rivalom, a njegove reakcije sve su rekle.

Nije CR mogao vjerovati da mu sudija Ma Ning iz Kine pokazuje karton. Reagovao je žestoko, a zatim se uhvatio za glavu pitajući se da li je ovaj normalan.

Oglasi

Kraja protestima nije bilo. CR je nešto kasnije odlučio ponovo krenuti na sudiju. Bio je veoma žestok prema arbitru koji mu je još jednom saopštio da je on taj koji odlučuje i da će svaki naredni protest za Ronalda biti kraj.

Al Nassr je veoma blizu prolaska u četvrtfinale Lige prvaka. Golom Ronalda slavili su u prvoj utakmici protiv Al Feihe, a večeras im je u 17. minuti prednost donio Otavio.

Ronaldo i ekipa silno žele trofej. Prošle sezone nisu bili na nivou, a sada će se boriti za Ligu prvaka, ali i za prvenstvo gdje gledaju u leđa Al Hilalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi