Ronaldo tajno fotografisan u novom dresu, nema više sumnji gdje će igrati sljedeće sezone

Slike procurile u javnost

Ronaldo tajno fotografisan u novom dresu, nema više sumnji gdje će igrati sljedeće sezone

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo individualno iza sebe ima odličnu sezonu, dok se timskim uspjehom i ne može pohvaliti.

Po prvi put nakon dugog niza godina Ronaldo nije osvojio niti jedan trofej. Manchester United je ostao i bez Lige prvaka te se momentalno počelo špekulisati o njegovom odlasku sa Old Trafforda.

Ipak, čini se da su sve dileme otklonjene oko toga gdje će sjajni Portugalac nastaviti karijeru pogotovo nakon posljednjih fotografija koje su procurile u javnost.

Naime, Ronaldo je fotografisan u obje garniture dresova Manchester Uniteda za narednu sezonu te je jasno da će ostati među Crvenim đavolima.

Cristiano Ronaldo has been spotted posing in Man Utd's new red home kit

Novi dres podsjeća na onaj iz sezone 1998/99 kada je osvojena famozna trosturka kruna i može se reći da je Adidas ovaj put potpuno pogodio.

Oglasi

Inače u novoj sezoni sezoni United će s klupe predvoditi Erik ten Haag, a Ronaldo je već odobrio njegov dolazak.

The Portuguese legend, 37, is also seen posing in the new white away shirt

"Ono što znam o njemu jest da je odradio odličan posao za Ajax te da je iskusan trener“, rekao je Ronaldo za klupsku TV te dodao:

"Moramo mu dati vremena. Stvari se moraju promijeniti onako kako će on željeti. Nadam se da ćemo imati uspjeha. Sretni smo i uzbuđeni, ne samo kao igrači, već i kao navijači."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želim mu sve najbolje i vjerujem da ćemo sljedeće godine osvajati trofeje."

Ronaldo je do sada postigao 24 gola, a svoj učinak može dodatno popraviti u posljednjem kolu na gostovanju kod Crystal Palacea.

Top Komentari

Mowzilla
Ronaldo, tell us, will you still play for ManU? Siiiiiii !!!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti