21

Komentari (21)

F_C_Bracelona_
Ovaj će crknut od ljubomore.
Brcak
Razumijem da postoji puno ljudi koji to ne mogu reci javno. Kada bi svako ostavio po strani boje kluba kog brani i bio objektivan, nemoguce je zamisliti da postoji neko ko misli da Messi nije najbolji.
Bhf
Vidim da vecinom komentarisu navijaci Barselone pa reko da nesto i ja kao neutralan kazem.Vrlo tesko je porediti ko je bolji, i jedan i drugi su igracine i to se nemoze osporavati.Ako gledas fizivku spremu igru glavom,lijevom i desnom nogom onda je tu Ronaldo daleko ispred,sto se tice tehnike tu je Mesi bolji.Eh sad poredjenja radi de je Mesi igrao cijelu karijeru Barsi koja je uvijek bila u vrhu i imali su uvijek super igrace i osvojili su sve sto se moze osvojiti,a recimo da je Ronaldo osvajo PL,La ligu,Serie A,LP,EP znaci da je doprinio vise razlicitosti i mislim cak da ima vise trofeja nego Mesi.Tu su oni negdeje mada bi uvijek prije izabrao Ronalda zato sto je bolji covjek.
Konj konjski
A ti si ih kao upoznao pa znas da je ronaldo bolji covjek
miregolac
Razlika izmedju Ronalda i Messija je u tome što Ronaldu nije bitno s kim igra u ekipi dok to kod Mesija nije slučaj!
Hooruk
Lik stalno potencira kako je on ucinio mesija boljim igracem, sta ces ti njeg uciniti boljim igracem lik rodjen sa vanserijskim talentom.
Mase007
Hooruk
****mu i oca i majku ko ti opet skide brnjicu sa njuske. Mrš u šutaru svoju
Mase007
Hooruk
U šutaru avlijaneru
Mase007
Ama mirannn. A te mangupske forice i glupe nazive ostavi tim oko sebe koji su nazalost na istom intelektualnom nivou kao i ti.
Hooruk
Od**** džukac šugavi. Ti ces pricati o inteligenciji retarde sa svojim retardnim komentarima. Gnjido
Mase007
Jesi pametan. Majka se ponosi tobom.
Adnanos
To je komplikovano i cesto licno misljenje. Za mene je Maradona najbolji ikad i za mog starog Pele i Messi. Ronalda cijenim iz vise razloga i on je za mene rame uz rame sa Messijem. Ali cinjenica je da je Ronaldo uradio vise sa Portugalom nego Messi sa Argentinom dok je Maradona bio Argentina.
zmijuga.loma
Ti su qurton prepotentni.. sanjas mesija debilu
Hooruk
Al haj sta ga on, al sta ga sanjaju ovi avlijaneri
Pljuc
Jeste tako je, evo ti banana!
MirzaBarucic
Haha, nigdje veze :))) Nisi ti majstore ni u prvih 5, gdje je Messi daleko PRVI. Kakav egocentrican kreten u p.m.m hahaha
Hooruk
Gluho bilo. Znači, Bože
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.