Zbog njega dobio otkaz, a onda je Ronaldo na Instagramu šokirao licemjernim potezom

Garcia više nije trener Al Nassra

Zbog njega dobio otkaz, a onda je Ronaldo na Instagramu šokirao licemjernim potezom

E. Čaušević

Al Nassr jučer je zvanično potvrdio da Rudi Garcia više nije trener ovog kluba nakon što je neočekivano dobio otkaz. Navodno, to su uradili zbog loših rezultata, ali špekuliše se da nije bio u dobrom odnosu s najvećim zvijezdama među kojima se izdvaja posebno Cristiano Ronaldo. Portugalac se oglasio nakon otkaza Garcije, a zbog te poruke mnogi su ga prozvali da je licemjeran.

Al Nassr prije nekoliko dana nije uspio da pobijedi na gostovanju Al Feihu iako je bio apsolutni favorit u tom okršaju, ali je utakmica na kraju završena bez golova.

Zbog neočekivanog kiksa Al Nassr je izgubio lidersku poziciju u prvenstvu, a na tom mjesto sada se nalazi njihov ljuti rival Al Ittihad.

Odmah nakon meča protiv Al Feihe pojavile su se špekulacije da se Garciji sprema otkaz, no niko to nije ozbiljno shvatao jer je Garcia tek ljetos preuzeo trenersku klupu. No, nakon samo 26 mečeva dobio je otkaz, a klub je saopštio da su razlog loši rezultati.

Međutim, odmah je bilo jasno da se iza svega toga kriju neki drugi razlozi. Objavljeno je da je Garcia izgubio povjerenje svlačionice, a posebno zbog činjenice da nije imao dobre odnose s najvećim zvijezdama u ekipi.

Tu su mediji posebno izdvojili Cristiana Ronalda za kojeg se smatra da je glavni krivac što je Garcia dobio otkaz, te su zbog toga mnogi šokirani storyjem kojeg je Portugalac objavio na Instagramu.

Oglasi

Nakon potvrde da je francuski stručnjak dobio otkaz Ronaldo se oglasio na Instagramu i poželio mu sve najbolje u budućnosti.

"Zadovoljstvo je bilo sarađivati s tobom. Želim ti sve najbolje u budućnosti", napisao je Ronaldo.

Image Credit: Instagram/@cristiano

Mnogi su iznenađeni tim potezom i smatraju da je to bilo itekako licemjerno od Ronalda kojeg smatraju najvećim krivcem za Garcijin otkaz. Navodno, Ronaldo je čak uključen i u potragu za novim trenerom, te on ima svog favorita.

Ronaldo želi da Al Nassr preuzme Zinedine Zidane i prema pisanju medija čak je i sam Portugalac uključen u pregovore s Zidaneom s kojim je sjajno sarađivao svojevremeno u Real Madridu.

Top Komentari

RuthlessDyni
A vi znate da je on krivac za otkaz? Bacali grah?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi